Dufferin Grove Village

Location: Toronto, Canada
Client: 
Primaris Management Inc., a subsidiary of H&R REIT
Completion: 2026

The redevelopment of the north portion of the Dufferin Mall site will replace surface parking with four residential buildings over two blocks, divided by a new road connecting Croatia Street with Dufferin Street. A new park at the southeast corner of the site will enhance the neighbourhood’s existing green space network while introducing a new “urban living room” for public enjoyment.


Project Lead: Michael Spatafora

Building entrances and facade.
Building entrances and facade.
Exterior corridor to the entrance of 60 Atlantic
View looking North across Proposed Park. The north Façade of The East Block with rocky surrounds, looking into glassed commercial spaces, stairs to the right and pod like balconies from 2nd level onwards.
Colourful sketch of east side of Dufferin Grove park showing off the pathway and lanscaping
Sketch of street view with people walking down Dufferin Grove past retail and restaurants
Colourful sketch of the Dufferin Grove Village elevation showing pedestrians walking by and green landscaping.
Dusk sketch of the south side of Dufferin Grove Village