Inspiration realized

Corus Entertainment

Location: Toronto, Canada
Client:
Corus Entertainment
Completion:
2010

Consolidating many dispersed Corus offices into a single space, Corus Quay features complex technical areas, barrier-free design and a LEED designation, all while reflecting the style and personality of the company’s brand. Corus Entertainment’s headquarters is an award-winning space that incorporates facets of wellness and fun with practicality and feasibility. It is a beautiful space that facilitates its high-tech function, all the while being sustainable and accessible.  
ARIDO Awards
Ontario General Contractors Association
ARIDO Awards
2011 Design Exchange Awards
NAIOP Awards

Media

cover of Interior Design magazine February 2012 issue
cover of Commercial Interior Design magazine featuring a photo of colourful lounge seating at Corus Entertainment
collage of photos of the Corsu Entertainment headquarters with the Contract magazine logo in the top right corner
thumbnail image of the cover of Building magazine featuring Corus Quay

Corus Entertainment Interior
Interior wall showcasing awards.
Bird’s-eye view of the atrium at Corus Entertainment.
Glass encapsulated meeting room.
Q107 recording studio.