Inspiration realized

Lululemon / Yorkdale

Location: Toronto, Canada
Client:
Lululemon Athletica Canada Inc.
Completion:
Original - 2012, Refurbished - 2016

The original location in Yorkdale Shopping Centre won awards for its eye-catching and innovative storefront fashioned from over 20 types of recycled wood, reflecting a focus on sustainability and nature. Relocated and refurbished with new glass detailing in 2016, this store exemplifies how a brand’s identity can be both reinforced and reinvented through inspired design.

See also: Lululemon / Queen Street West

Awards

ARIDO Awards
Wood Works Awards

Media

'Storey Boards,' Azure Magazine
'An Artful Façade,' VMSD Magazine
'Lemon Aid,' Canadian Interiors Magazine
'A new leaf,' GDR Creative Intelligence magazine

a mall storefront corner unit for Lululemon, made of glass with large white maple leaf decals
sideview of the Lululemon Yorkdale glass storefront
Storefront at Lululemon Yorkdale
Checkout counter at Lululemon Yorkdale.
Refilling a water canteen.
Wooden blocks protruding at different elevations creating the storefront.