Inspiration realized

Corus Entertainment

Location: Toronto, Canada
Client:
Corus Entertainment
Completion:
2010

Consolidating many dispersed Corus offices into a single space, Corus Quay features complex technical areas, barrier-free design and a LEED designation, all while reflecting the style and personality of the company’s brand. Corus Entertainment’s headquarters is an award-winning space that incorporates facets of wellness and fun with practicality and feasibility. It is a beautiful space that facilitates its high-tech function, all the while being sustainable and accessible.  
ARIDO Awards
2011 Design Exchange Awards
DALI Awards
NAIOP Awards
Ontario General Contractors Association

Media

'The small screen goes big,' Interior Design
'Office: Corus Quay,' BOB Magazine
'Quay Players,' Mondo arc Magazine
'Educational Games,' Objekt Magazine
'Triple Threat,' Contract Magazine
'Fresh Airwaves,' Hinge Magazine
'Slide Away,' designMENA
'The future has arrived,' Building Magazine

Corus Entertainment Interior
Interior wall showcasing awards.
Bird’s-eye view of the atrium at Corus Entertainment.
Glass encapsulated meeting room.
Q107 recording studio.